ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

1. Regisztráció

1.1 Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal.


1.2 Amennyiben vásárolni szeretne, nem kötelező regisztrálnia magát, így a fizetés során adhatja meg számlázási és szállítási adatait.

1.3 Regisztrált vásárlóként a korábbi megrendeléseit, esetleg félbehagyott vásárlásait és kívánságlistáját tetszés szerint folytathatja illetve megtekintheti.


1.4 Regisztrálás / belépés után bármikor módosíthatja regisztráció során megadott adatait, azok hitelességéért kizárólagos felelősséggel tartozik.


2. Vásárlás

 

2.1 A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti, ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött amit vásárolni szeretne, a "Fizetés" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.


2.2 A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ellenőrizheti a kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt azt még módosíthatja.


2.3 A "Megerősítem a rendelést" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan e-mail útján visszaigazolunk. Abban az esetben, ha megrendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, újabb e-mailben értesítjük a megrendelés teljesítéséről. Amennyiben ön hibát észlel, kérjük haladéktalanul  jelezze felénk a megadott elérhetőségeink egyikén. Előfordulhat hogy egy raktáron lévő termék esetén már a megrendelés napján postázzuk a csomagot, a téves rendelésből adódó költségekért felelősséget nem vállalunk.

2.4 Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a butoralkatresz.net@gmail.com címen, vagy a 06-1/2063760 telefonszámon. 


2.5 Megrendelésének leadásával Ön a Möbel-Business Bt. webáruházának vásárlója lesz.


2.6 A megrendelő tudomásul veszi, hogy a webáruházban szereplő termékek nem feltétlenül képezik a megrendelést teljesítő cég, a megrendelés időpontjában azonnal rendelkezésre álló árukészletét.

2.7 A megrendelő tudomásul veszi, hogy a webáruházban szereplő árak kizárólag az azon keresztül leadott megrendelések esetén érvényesek, akár az adott termék kosárba helyezésével akár az egyedi gyártású termékekre ( PET, PVC, vákumfóliázott ajtó) adott árajánlat elfogadásával vásárol.3. Távszerződés

3.1 A szerződés tárgya a Möbel-Business Bt. internetes áruházában található valamennyi árucikk.


3.2 Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. A rendelkezésünkre álló valamennyi információt megjelenítjük, amennyiben az műszakilag lehetséges.


3.3 Adataink: 

A webáruház üzemeltetője: Möbel Business Bt.
Székhelye: 1119 Budapest Etele út 67.
Adóigazgatási szám: 28364160-2-43

Közösségi adószám: HU28364160 ( Ellenőrzés )
Cégjegyzékszám: 01-06-215236
Bejegyezve: Fővárosi Cégbíróság
Telefonszám: 06-1/2063760
E-mail cím: butoralkatresz.net@gmail.com


A megrendelések teljesítője: Möbel Business Bt.
Székhelye: 1119 Budapest Etele út 67.
Áruátvételi hely: 1119 Budapest Etele út 67.

Szerverkiszolgáló: Viacom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Elérhetősége: https://viacomkft.hu/elerhetoseg/
3.4 A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Möbel Business Bt. mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 •          A Szállító köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 •           
 •          Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

 

 •          Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.

 

 •          Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletszabályai az irányadóak.

 

 •          3.5 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Möbel Business Bt. nem iktatja.4. Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

4.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.


4.2 A megrendelések teljesítésekor kiállított számla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!


4.3 Fizetni készpénzben utánvéttel a kézbesítéskor vagy személyes átvételnél lehetséges. 


4.4 Banki átutalással történő fizetés esetén a megrendelt áru házhozszállítását a teljes vételár számlánkra történő beérkezését követően kezdjük meg.

4.5 Ha átutalásos fizetési módot választ a megrendelt termékekről és szolgáltatásról proforma számlát állítunk ki, amit a megrendelés napján vagy az azt követő első munkanapon a regisztráció során megadott e-mail címre elküldünk a megrendelőnek. Az ezen szereplő adatok alapján a megrendelő teljesíteni tudja a banki tranzakciót, amíg ez nem történik meg a megrendelés teljesítése felfüggesztésre kerül. Amennyiben a megrendelés ellenértékének átutalása 5 munkanapon belül nem történik meg, a megrendelést töröljük a rendszerünkből.


4.6 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk jegyzőkönyv felvétele után a megrendelésben szereplő valamennyi terméket visszaszállítja. A reklamációról jegyzőkönyvet veszünk fel, és a kivizsgálást követően felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.

 

5. Külföldi rendelés

 

5.1 Terméket külföldre kizárólag előreutalás esetén áll módunkban szállítani.

A rendelést követően proforma számlát állítunk ki a megrendelőnek, az átutalás teljesítésével válik a megrendelés érvényessé. A várható szállítási költségekről minden esetben írásos tájékoztatást adunk.6. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

6.1 A vevő az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint.


6.2 Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő valamennyi költség a vevőt terheli.


6.3 A vevő elállása esetén a Möbel Business Bt. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti, amennyiben a szerződés tárgyát képező termékeket a vevő hiánytalanul és hibátlanul visszajuttatja.


6.4 A Möbel Business Bt. csak a  sérülésmentes, hibátlan termék visszaszolgáltatása esetén köteles visszatéríteni a vételárat. A szakszerűtlen beszerelésből illetve a helytelen tárolásból, valamint az előírásoknak nem megfelelő használatból eredő károk miatt az értékcsökkenés kizárólagosan a vevőt terheli.


6.5 A termék visszaszállítását csak futárszolgálattal vagy személyesen a cég székhelyén fogadjuk el, az utánvéttel vagy portóval visszaküldött csomagokat nem vesszük át.


6.6 Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A garanciális, szavatossági és jótállási feltételek betartásának alapvető feltétele, hogy a megvásárolt terméket csak arra jogosult személy szerelheti be, és ez a vevő részéről hitelt érdemlően bizonyítható.

6.7 Az elállási jog nem illeti meg azokat a gazdasági társaságokat és személyeket, akik szakmájuk, foglalkozásuk és üzleti tevékenységük körében járnak el, mivel ezek a vásárlók nem minősülnek fogyasztónak.

7. A felelősség korlátozása

7.1 A butoralkatresz.net webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a biztonságra és az ebből adódóan felmerülő hibákra.

7.2 A Möbel Business Bt. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 •          az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen nemkívánatos adat
 •          bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az butoralkatresz.net áruház akadálytalan működését és a vásárlást
 •          bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon keletkezik
 •          bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése
 •          bármely szoftver nem megfelelő működése
 •          bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

 

 

7.3 A Möbel-Business Bt. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a butoralkatresz.net webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.


7.4 A megrendelő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól és ehhez a szükséges lépéseket megtenni.


7.5 Kizárólag a megrendelő felelős a butoralkatresz.net webáruházhoz való

biztonságos kapcsolódásáért és a butoralkatresz.net webáruházban való vásárlásért.


7.6 A Möbel Business Bt. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.


7.7 A Möbel Business Bt. szabadon megváltoztathat bármilyen árat és határidőt, a változás a butoralkatresz.net webáruházban történő megjelentés időpontjától lép életbe.


7.8 Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet az árak és határidők módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.


7.9 A Möbel-Business Bt. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Möbel Business Bt. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.


7.10 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Möbel Business Bt. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.8. Egyéb tudnivalók

8.1 A butoralkatresz.net weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével.

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Möbel-Business Bt. felelősséget nem vállal.

 

Möbel-Business Bt.