Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Üzletünk

Üzletünk

Cégünk, a Möbel-Business betéti társaság 1993-ban alakult családi vállalkozásként, és jelenleg is ilyen formában működik. Kezdetben meglehetősen szerény körülmények között kezdtük meg működésünket egy kb. 20 négyzetméteres üzlethelyiségben. Tevékenységünk fő profilját magyar,- és külföldi bútorszerelvény forgalmazók és gyártók termékeinek hazai beszerzése, és értékesítése jelentette. A felmerülő igények hamar megkövetelték választékunk folyamatos bővítését a teljes kiszolgálás érdekében, és üzletünk ezzel párhuzamosan dinamikus fejlődésnek indult. Olyan beszállító partnereket kerestünk, akik a mindenkori felhasználói igényeknek megfelelő, és széleskörű hátteret biztosítanak, versenyképes árakkal, bő áruválasztékkal, megbízható szállítással, vásárlóink maradéktalan kiszolgálására törekedve.

Ilyen előzmények után került látószögünkbe a német HÄFELE szerelvény forgalmazó,- és gyártó óriás vállalat, aki ezen igényeknek maximálisan megfelelt. A kapcsolat felvétele után, megkezdtük a termékeinek importálását, és hazai értékesítését. Az eltelt évek alatt forgalmunk és készletünk jelentős részét ezen cég szerelvényei teszik ki. Az összességében több mint 50.000 termék önmagában is figyelemre méltó, ezáltal minden profilban sokféle és széleskörű választási lehetőséget nyújt a számunkra, és rajtunk keresztül partnereink számára is. Minden megoldáshoz gazdag választékot kínál a bútorszerelvények teljes palettáján. Üzletünkben raktárról is kapható a HÄFELE termékek jelentős része, illetve katalógusból - melyhez teljes árjegyzékkel rendelkezünk - megrendelésre is szállítunk heti több alkalommal.

Üzletünkben megtalálhatók még a FOREST bútorszerelvényei, a SAHECO tolóajtó vasalatai, Massiv Tools marószerszámok, a NETTFRONT bútorajtó választéka, a BLUM kivetőpántjai és vasalatai, a BLANCO mosogatói, és egyéb, hazai beszerzésű termékek is.

Elérhetőségünk:

Cím: Etele út 67. 1119 Budapest
Telefon: +36/1-206-37-60
E-mail: hafele.budapest@gmail.com

Nyitvatartás!
Hétfő: 8:00-16:00
Kedd: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-16:00
Csütörtök: 9:00-17:00
Péntek: 8:00-16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva